Zduqowhystw4b6wdrhfv

Bouw een Bedrijf met een Verhaal

Leer hoe je één solide verhaal maakt als basis voor al je toekomstige marketing- communicatie, sales en media-uitingen.

Sterke bedrijven zijn gebouwd op sterke verhalen

Wanneer je start met je bedrijf of wilt groeien, dan moet je een stevige basis hebben om op te kunnen bouwen. Jouw verhaal is hierin de sleutel en het fundament waarop je onderneming is gebouwd.

Schiet je verhaal altijd alle kanten op? Weet je soms niet waar je moet beginnen of eindigen als je iets over je bedrijf moet vertellen in een gesprek, presentatie of op je website? Dan is deze online cursus Bouw een Bedrijf met een Verhaal écht iets voor jou!

Tijdens deze online cursus werk je stap voor stap jouw verhaal uit aan de hand van het brandscript van Verhaalmakers. Het script is een universeel format dat je de nodige structuur en handvatten biedt om je verhaal helder en eenduidig te formuleren.

Het script bestaat uit een reeks vaste bouwstenen waarin je o.a. beschrijft wie je bent, wat je boodschap is, welke problemen je oplost en voor wie. Tijdens de cursus gaan we samen op zoek naar de antwoorden en wat de rode draad is in jouw verhaal. Net zolang totdat je alle losse elementen logisch aan elkaar kunt verbinden en je een verhaal hebt dat staat als een huis!

Zelf heb ik ook lange tijd met mijn eigen verhaal geworsteld, met als gevolg dat mijn marketing en communicatie nauwelijks iets opleverde. Potentiële klanten wisten daardoor niet goed waar ik voor stond en welke waarde ik zou kunnen toevoegen. Nu is dat gelukkig anders en met deze online cursus wil ik jou die tijd en moeite graag besparen!

Wat is het resultaat?

Het belangrijkste resultaat van de online cursus is dat je naderhand één helder kernverhaal hebt, als een blauwdruk dient voor al je toekomstige marketing- communicatie, sales en media-uitingen

    ✔ Je leert hoe verhalen werken en je hebt een krachtige tool om je verhaal te scripten

    ✔ De storytelling skills die je traint zijn universeel en kan je daarom overal toepassen

    ✔ Je hebt een verhaal dat je bedrijf een onderscheidend en herkenbaar gezicht geeft

    ✔ Je vindt de juiste argumentatie voor een krachtige positionering van je bedrijf


Your Instructor


Godfried Hartkamp
Godfried Hartkamp

Mijn naam is Godfried Hartkamp, oprichter van Verhaalmakers. Als regisseur voor televisie en maker van online video is storytelling al 20 jaar mijn core-business. Verhalen maken is natuurlijk geweldig, maar toen ik begon met het geven van workshops en trainingen ontdekte ik dat mensen leren - hoe verhalen werken - mij nog véél meer voldoening gaf. Sindsdien zet ik mijn expertise vooral in om ondernemers (zoals jij) te helpen bij het vertellen van hun verhalen. Daarnaast ben ik als gastdocent storytelling verbonden aan de Wageningen University & Research centre (WUR). Op die manier heb ik de afgelopen jaren 100+ studenten, professionals en talloze ondernemers met veel plezier mogen helpen.Frequently Asked Questions


Wanneer begint en eindigt de cursus?
De cursus begint nu en eindigt wanneer jij wilt! Het is een volledig op zichzelf staande online cursus - jij bepaalt zelf wanneer je begint en wanneer je klaar bent.
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Na het inschrijven heb je onbeperkt toegang tot deze cursus zolang als je wilt - op alle apparaten die je bezit.
Wat als ik niet tevreden ben met de cursus?
Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem dan binnen 30 dagen contact met ons op en je krijgt de volledige betaling terug

Get started now!